Втори живот за простатата

Специална иновация чисти проблем след проблем

Знаете ли, че някои от проблемите, които се приписват на простатата, всъщност може и да не идват от нея. Веднъж влязла в ролята на „вечния заподозрян“, тя често си го отнася, дори когато виновни са нейните съседи – уретрата и пикочния мехур. Именно затова лекарите се обединиха зад мнението, че само продукт, който третира и трите органа, какъвто е MenFloden (МенФлоден), би могъл ефективно да повлияе мъжкото здраве. Специалната иновация чисти проблем след проблем, като обръща индивидуално внимание на всеки един от тройката капризни органа. Комплексният подход и дебелото досие с клинични изследвания, демонстриращи възможностите на вложените в продукта съставки, обясняват представителите на гилдията, са повече от всичко, с което сме разполагали досега.

ПРОСТАТИТЪТ НАПАДА МЛАДИТЕ МЪЖЕ

ПРОСТАТИТЪТ НАПАДА МЛАДИТЕ МЪЖЕ

Възпалението на простатата, което медицината нарича простатит, представлява бактериална инфекция. Нейни причинители са видовете Escherichia coli и Enterococcus faecalis, които мъжът най-често „получава“ от своя сексуален партньор. Те се загнездват в простатата и образуват колонии, а в отговор, за да „изпъди“ нашествениците, избухва възпаление. В резултат жлезата отича и се появяват неприятните симптоми – болка, напрежение, смущения в уринирането и пр. От начина на заразяване личи, че в най-голям риск са основно млади мъже с активен сексуален живот. По-лошото обаче е друго – ако още при първите симптоми не бъдат взети радикални мерки за изкореняване на болестотворните бактерии, процесът се задълбочава и проблемът става хроничен. Независимо обаче дали ви се случва за първи път или сте от онези, които са „изпуснали нещата“, MenFloden ще се притече на помощ. С мощната си и перфектно компилирана формула, той повлиява проблема по два начина: 1. Стимулира отделянето на урина, а по този начин и изхвърлянето на бактериите; 2. Образува защитен слой върху лигавиците и предотвратява прикрепянето на бактериите там. Това са и причините, поради които уролозите включват продукта като неизменна част от своите терапевтични схеми при остър и хроничен простатит.

Премахва оплакванията
Д-р Димо Цветков, уролог, УМБАЛ „Каспела”, Пловдив
Премахва оплакванията

Простатитът, особено хроничният, представлява истинско мъчение за мъжа. Характерните оплаквания са чувство на тъпа болка между тестисите и ануса, парене и/или болка при уриниране, слаба струя, напрежение и болка в областта на пикочния мехур и др. Уринарните смущения произтичат от отока на простатата и натиска, който оказва върху уретрата. Другите оплаквания са резултат от активната бактериална инфекция, най-често причинена от Escherichia coli и Enterococcus faecalis, които освен в простатата могат да населят и лигавицата на уретрата. В тази ситуация освен антибиотиците, терапевтичната схема трябва да включва и средства, които имат диуретичен и антибактериален ефект и подкрепят дейността на простатата. В моята практика като изключително подходящо средство се открои природният продукт MenFloden. Освен ключовите за здравето на простатата растителни екстракти, той съдържа и уникалното вещество Flowens®. То активира изграждането на защитен биофилм върху лигавицата, който осуетява прикрепянето на патогенните бактерии. Клиничните данни сочат, че редовната употреба на MenFloden премахва до значителна степен оплакванията и връща нормалния начин на живот на мъжа – наблюдения, които се припокриват и с моите. Тъй като хроничният простатит изисква постоянна грижа, за да бъде държан под контрол, моята препоръка е приемът на MenFloden да бъде в доза от 1 капсула на ден в продължение на поне 6 месеца, но най-добре и целогодишно без прекъсване.
Д-р Димо Цветков, уролог, УМБАЛ „Каспела”, Пловдив

НОЩТА Е ЗА СПАНЕ, А НЕ ЗА ПИКАЕНЕ

НОЩТА Е ЗА СПАНЕ, А НЕ ЗА ПИКАЕНЕ

Вероятно няма мъж на тази планета, който да не знае, че зачестят ли посещенията до тоалетната през нощта, значи простатата се „обажда“. И докато преди това се случваше далеч след като си прехвърлил петдесетте, напоследък някои от пострадалите са с 10–20 години по-млади. Спадането на възрастовата граница е плашещо, но истински неприятното за потърпевшите е, че те са подложени на хронично недоспиване, а то от своя страна значително влошава качеството им на живот и отключва емоционален дискомфорт. Затова не е случайно, че когато специалистите разработвали MenFloden, те държали той да намалява позивите за уриниране през нощта. Постигнали го, като включили в състава му естествени растителни екстракти, за които е медицински доказано, че благоприятстват дейността на простатата. А като допълнителен бонус ефект мъжете отчели своето постепенно връщане към нормалния си ритъм на живот – нещо, което по думите им е най-ценното.

Посещенията в тоалетната намаляват наполовина
Д-р Ивайло Йорданов, уролог, УМБАЛ „Канев“, Русе
Посещенията в тоалетната намаляват наполовина

Опитът ми досега показва, че най-неприятният за пациентите симптом на уголемена простата е нощното ставане и недоспиването, които влошават качеството на живот. Ето защо, когато разгледах формулата на MenFloden и неговите потенциални ефекти, най-голямо впечатление ми направи способността му да редуцира нощното уриниране. Клиничните изследвания сочат, че само след 12-седмичен прием на екстракта от малко познатия плод кукурбита пепо, вложен в MenFloden, нощните посещения в тоалетната намаляват с до 60%. Това, заедно с другите му положителни ефекти върху простатата, подобрява качеството на живот с цели 46%.
Д-р Ивайло Йорданов, уролог, УМБАЛ „Канев“, Русе

ПРЕЗ 5 МИНУТИ В ТОАЛЕТНАТА?! НЕ ЖИВОТ, А АД

ПРЕЗ 5 МИНУТИ В ТОАЛЕТНАТА?! НЕ ЖИВОТ, А АД

На когото не му е дошло до главата, той не знае какво е да не можеш да направиш и крачка без предварително да мислиш и планираш дали ще имаш на разположение тоалетна. Честото уриниране е един от основните симптоми на уголемената простатата, а проблемът е превърнал някои мъже в свои пленници – възпрепятствани са да предприемат дори на пръв поглед обикновени излизания или пътувания. Именно тук съдействие оказва MenFloden, чийто специализиран състав повлиява честотата на уриниранията през деня. Доказано е, че неговата редовна употреба почти удвоява времето между две последователни посещения в тоалетната по малка нужда. А това позволява на пострадалите да планират живота си съобразно своите желания, а не според прищевките на простатата.

Резултатът е впечатляващ
Д-р Георги Григоров, общопрактикуващ лекар, ГППМП „Медика-9“, Търговище
Резултатът е впечатляващ

Много от мъжете, прехвърлили средната възраст, идват в кабинета ми с оплаквания от често уриниране. И макар че проблемът не е свързан с физически дискомфорт, той пречи на живота на пациентите – да съобразяваш всяко свое действие през деня с това винаги да имаш на разположение тоалетна е повече от неприятно. Вземайки предвид това, първото нещо, което проверих, когато се запознавах със спецификациите на MenFloden, беше неговият ефект върху честотата на уриниране. Впечатлен съм, че при разработката на продукта този проблем е бил взет под внимание. Дори нещо повече – налице са клинични проучвания, които доказват, че редовната употреба намалява почти двукратно позивите за уриниране. Наблюдаваният ефект се проявява няколко седмици след старта на приема, а ако трябва да говорим с цифри, то резултатът е впечатляващ – времето между две последователни посещения в тоалетната се увеличава с почти цял час. Всичко това доказва качествата на продукта, поради което уверено препоръчвам MenFloden на своите пациенти, особено на мъжете с проблеми с простатата.
Д-р Георги Григоров, общопрактикуващ лекар, ГППМП „Медика-9“, Търговище

ДА СЕ ИЗПУСНЕШ, НО НЕ ОТ СМЯХ

ДА СЕ ИЗПУСНЕШ, НО НЕ ОТ СМЯХ

В човешкото тяло има хормон, който отговаря за способността ни да задържаме урината и да отлагаме изпишкването. Благодарение на него „стискаме“, независимо колко силен е позивът. При проблеми с простатата обаче той е безсилен, а позивите са толкова остри, че понякога тяхната неотложност граничи с опасност от изпускане. Причините се коренят в натиска, който уголемената простата оказва върху пикочния мехур. Урината в него може и да е далеч от максималната му вместимост, но той е толкова притиснат, че дори няколко милилитра могат да създадат смут като за цял литър. За да не се стига дотук, MenFloden прави най-важното – след всяко уриниране оставя пикочния мехур достатъчно празен, така че да може да побере повече урина преди да изпрати нов зов за изпразване. По този начин се избягват не само неприятните усещания, но и опасността от неудобни ситуации.

Помага за пикочните пътища
Д-р Методи Тахчиев, уролог, УСБАЛ по онкология „Проф. Иван Черноземски“, София
Помага за пикочните пътища

Острите и неотложни позиви за уриниране, както и нощното ставане от сън за уриниране са един от симптомите на уголемената простата. Това има силно негативно влияние върху качеството на живот в емоционална насока. Поради тази причина пациентите трудно го споделят пред своите близки, а понякога дори и пред нас, лекарите. Да осигуря нормален живот на своите пациенти е моя основна цел, поради което веднага проучих състава на MenFloden. Впечатли ме, че той съдържа стандартизиран екстракт от северноамериканска боровинка, който представлява патентована субстанция. Тя има силно противобактериално и протективно действие, което е от изключителна полза, тъй като съпътстващата инфекция допълнително влошава симптомите на уриниране. MenFloden е единственият продукт за мъже, в който я откривам. Това прави продукта уникален и същевременно незаменим за мъжете, които страдат от симптомите на долните пикочни пътища. Препоръчвам го както при установена хиперплазия на простатата, така и при уринарни проблеми от друг тип, какъвто е простатитът при по-млади мъже. Редовно назначавам MenFloden и паралелно с антибиотици, защото той има и протективна и синергична функция върху здравето и дейността на лигавицата на пикочните пътища и простатата.
Д-р Методи Тахчиев, уролог, УСБАЛ по онкология „Проф. Иван Черноземски“, София

ДЕБИТ КАТО НА ПРОТИВОПОЖАРЕН ШЛАНГ

ДЕБИТ КАТО НА ПРОТИВОПОЖАРЕН ШЛАНГ

Хлапашко забавление е надпикаването – чия струя ще се извиси най-високо и ще стигне най-далеч. Любопитното е, че тези същите показатели се използват и за оценка на състоянието при пациенти с хиперплазия на простатата. Тъй като жлезата обвива и притиска уретрата – тръбичката, през която изтича урината – отклоненията в дебита и скоростта на струята са сигнал за проблем. Колкото повече смущения отчитаме – като прекъсване, прикапване, къс обсег, трудно начало и пр., толкова по-сериозно е положението. Това обяснява защо един от белезите, по които е оценявана ефективността на природните вещества, вложени в MenFloden, е свързан с потока на урината. Проведените проучвания доказват, че тяхната редовна и продължителна употреба подобрява всички параметри и крайният резултат е повече от завиден.

Дебитът на струята е отличен
Д-р Мария Часовникарова, уролог, н-к на „Отделение по урология“ в МБАЛ „Бургасмед“, Бургас
Дебитът на струята е отличен

MenFloden e с отлично формулиран състав и двойна капсула, в него са вложени ключовите за здравето на простатата природни вещества, а комбинирането на екстрактите от кукурбита пепо, сереноа репенс и северноамериканска боровинка е от водещо значение. Известен факт е, че тези вещества имат синергичен ефект едно върху друго, т.е. те взаимно усилват своите ефекти. На практика тази тройка в MenFloden постига резултати, които дори и огромни количества от само едно от веществата не може да осигури. Всички те са стратегически разпределени в две капсули, така че да се гарантира тяхното максимално усвояване от организма и да се разгърне пълният им оздравителен потенциал. Всичко това прави MenFloden добър избор при пациенти с уголемена простата и урологични смущения. Отчетените данни от урофлоуметрията показват значимо подобрение в скоростта и дебита на уринарния поток – основни показатели, които ние, уролозите, следим при пациентите с проблеми с простатата. Подобрението надхвърля 30%, което прави продукта подходящ дори при пациенти със сериозни оплаквания. Препоръчвам прием от 1 капсула на ден, като при тежки случаи може да се приемат дори по 2 на ден, като терапевтичният курс трябва да продължи поне 6 месеца.
Д-р Мария Часовникарова, уролог, н-к на „Отделение по урология“ в МБАЛ „Бургасмед“, Бургас

ЩЕ МИ СЕ ПРЪСНЕ ПИКОЧНИЯТ МЕХУР

ЩЕ МИ СЕ ПРЪСНЕ ПИКОЧНИЯТ МЕХУР

Уринирането е наглед просто нещо, а изисква успоредното протичане на два коренно срещуположни процеса – мускулите на пикочния мехур се свиват, за да изтласкат урината навън, а пък тези на уретрата се отпускат, за да я пропуснат да изтече. Ако всички „по веригата“ са си свършили работата, след края на уринирането в пикочния мехур трябва да са останали не повече от 50 ml урина. Задачата става нерешима, когато простатата е уголемена. Тя притиска пикочния мехур и го държи под постоянно напрежение, но той не може да се „облекчи“, защото уретрата е стисната като в менгеме и течността едва църцори през нея. В тази ситуация само със силен диуретичен ефект, какъвто съставките на MenFloden оказват, положението може да се подобри. Резултатите от клиничните проучвания сочат, че те успяват да намалят остатъчната урина наполовина и на практика оставят пикочния мехур празен. При продължителна употреба ефектът се натрупва и дразнещото чувство, все едно пикочният мехур всеки момент ще се пръсне, е останало далеч в миналото. MenFloden обаче не спира до тук – той предпазва лигавиците от чужди нашественици и намалява опасността от възпаления.

Пълноценно изхвърляне на урината
Д-р Стоян Михов, общопрактикуващ лекар, МЦ „Доктор Стайков“, Бургас
Пълноценно изхвърляне на урината

Тъй като простатата обгръща уретрата, през която урината бива изхвърляна, при своето уголемяване тя я притиска и по този начин възпрепятства оттичането на урината от пикочния мехур. Задържането на урината освен неприятно, е и опасно, защото създава условия за развитие на инфекции. Освобождаването на урината е от първа важност, ето защо винаги, когато препоръчвам на моите пациенти средства за повлияване на простатата, внимателно проучвам дали имат достатъчен дрениращ ефект. MenFloden съдържа всепризнати диуретици, което гарантира, че подпомага успешното изпразване на пикочния мехур. Освен диуретично действие, тези вещества имат и изразен антисептичен ефект, което ги прави незаменими в случаи на уголемена простата или урологични възпаления. Препоръчваната доза от 1 капсула на ден поставя MenFloden в челната позиция на най-предпочитаните от мен продукти. Удобният прием, многопосочното действие и бързото атакуване на проблема дават основание за бързо постигане на очаквания резултат. От особена важност е и друго – MenFloden е с изцяло естествен произход и той успешно се комбинира с лекарства, което го прави напълно безопасен за употреба дори и от пациенти с придружаващи заболявания, които са подложени на медикаментозна терапия.
Д-р Стоян Михов, общопрактикуващ лекар, МЦ „Доктор Стайков“, Бургас

КАМЪНИТЕ В БЪБРЕЦИТЕ ПОВРЕЖДАТ ЛИ ПРОСТАТАТА?

КАМЪНИТЕ В БЪБРЕЦИТЕ ПОВРЕЖДАТ ЛИ ПРОСТАТАТА?

Въпрос, чийто медицински верен отговор не пасва на реалността. Наличието на камъни в бъбреците не влияе върху функцията на жлезата, но при бъбречна криза и при разбиване на камък пациентите страдат от същите уринарни симптоми, каквито имат мъжете с уголемена простата. Това е и причината, поради която нефролозите препоръчват на мъжете, страдащи от бъбречно-каменна болест, да приемат MenFloden. Поради своя силен диуретичен ефект той способства бързото и ефективно изхвърляне на песъчинките. Но е налице и нещо още по-важно – MenFloden има успокояващ ефект върху отделителната система и допринася за избягването на уринарни инфекции. На практика той ни държи далеч от „екстри“, с които никой пострадал не желае да се сблъсква.

Облекчава уринарните смущения
Д-р Теодор Кускунов, нефролог, УМБАЛ "Каспела", Пловдив
Облекчава уринарните смущения

Образуването на камъни в бъбреците е често срещан проблем в нашата страна. Обикновено той бива открит късно, когато образуванията са станали твърде големи и вече са довели до поява на симптоми. Ако ситуацията е усложнена, най-често се пристъпва към разбиване на камъка. В останалите случаи пациентите се съветват да увеличат приема на течности, за да се стимулира диурезата (отделянето на урина), така че чуждото тяло да бъде изхвърлено по-бързо и по-лесно. Независимо кой подход е приложен, дълго време след бъбречната „криза“ пациентът изпитва уринарен дискомфорт, като мъжете са по-потърпевши поради специфичната анатомия на тяхната отделителна система. За да се облекчи това състояние, аз препоръчвам прием на природния продукт MenFloden. Той поддържа нормалната функция на пикочния мехур и уретрата, като подпомага пълноценното отделяне на урината. Нещо повече – в MenFloden се съдържа специален стандартизиран екстракт от северноамериканска боровинка, който възпрепятства прикрепянето на патогенни бактерии в лигавицата. Това е от особена важност при лицата с бъбречно-каменна болест (включително и с вече елиминирани конкременти), защото при тях рискът от развитие на бактериална инфекция е значително по-висок. Допълнителен бонус е, че MenFloden благоприятства работата и на простатата, а тя е ключова за мъжкото здраве. Препоръката ми е приемът на MenFloden да започне при първите симптоми на бъбречни проблеми, свързани с камъни в бъбреците, и да продължи до отшумяване на уринарните оплаквания плюс поне още 1–2 месеца след това, през които да се стабилизира постигнатият резултат. Дневната доза е само 1 капсула, като при по-тежки симптоми могат да бъдат приемани и по 2 капсули дневно.
Д-р Теодор Кускунов, нефролог, УМБАЛ "Каспела", Пловдив

НЕПОКОЛЕБИМ В ЛЕГЛОТО

НЕПОКОЛЕБИМ В ЛЕГЛОТО

За никого не е тайна, че ако простатата е дала дефект, мъжът е в потенциален риск от неудачи в леглото. Малко известен факт е обаче, че тя не влияе пряко върху представянето. При все това проблемите с простатата могат да предизвикат толкова неприятен дискомфорт в интимната зона, че да се обезкуражи дори най-увереният мъж. Недоспиването и стресът, на които е подложен потърпевшият, също повлияват либидото. Ето защо, категорични са специалистите, приемът на MenFloden ще помогне дори по „тънката част“. Отстранявайки оплакванията от „дерайлиралата“ простатата, той дава възможност на мъжа да се фокусира върху приятното в живота и да даде всичко от себе си там, където мъжествеността трябва да се доказва всеки път. Допълнителен плюс е и друго – някои от вложените в състава на продукта вещества са сочени за природни афродизиаци, а други участват в секретирането на основния мъжки хормон – тестостерона – и при производството на сперматозоидите.

Поддържа мъжествеността
Д-р Дарин Тошев, общопрактикуващ лекар, ДКЦ-1, Плевен
Поддържа мъжествеността

Проблемите с простатата несъмнено водят след себе си и смущения в сексуалната функция. Въпреки че всички симптоми на уголемената простатата се свеждат до нарушения в уринирането, жлезата всъщност е част от половата система на мъжа. Тя секретира течната среда, в която пребивават сперматозоидите, като също така има отношение и към репродуктивните способности. Любопитен факт е, че простатата е най-богатият на цинк орган в тялото, което обяснява защо този микроелемент е от изключителна важност за неговото здраве. Ето защо, съдържайки 100% от препоръчваните дневни дози цинк и селен, MenFloden допринася за поддържането на сексуалното здраве. Селенът и цинкът имат пряко отношение и към продукцията на тестостерон в тялото, както и върху производството на сперматозоиди (сперматогенезата), което допълнително подсилва ефекта на продукта върху мъжествеността на силния пол.
Д-р Дарин Тошев, общопрактикуващ лекар, ДКЦ-1, Плевен

С КАКВО MENFLODEN ПРЕВЪЗХОЖДА СТАНДАРТНИТЕ ФОРМУЛИ?

Съществуват няколко характеристики, на които се основават преимуществата на новата разработка пред конвенционалните формули. Според експертите продуктът е в състояние да осигури многократно по-добри резултати, защото успява да покрие всички изисквания за ефективност:

Сговорна дружина планина повдига
Съвременни клинични данни сочат, че извлеците от семената на непознатия плод кукурбита пепо и от плодовете на палмата джудже (сереноа репенс) работят много по-добре, когато са комбинирани заедно, както е във формулата на MenFloden, отколкото ако биват прилагани поотделно. Нещо повече – наблюдаваният кумулативен ефект върху оплакванията, свързани с хиперплазия на простатата, е с 50% по-добър от всичко, което двата екстракта са постигнали самостоятелно. По-важното обаче е друго – това е един от малкото случаи в медицината, при които графиката на резултатите следва една-единствена посока и тя е нагоре. С други думи, колкото по-дълго продължава приемът, толкова по-добри ще стават резултати, а тъй като MenFloden е с изцяло природен състав, той може да бъде използван и целогодишно без прекъсване.

Право в десетката
За да окаже влияние върху целия спектър урологични смущения, измъчващи силния пол, MenFloden се фокусира върху трите най-проблемни органа – простатата, пикочния мехур и уретрата. И докато за първите два се грижат екстрактът от кукурбита пепо и екстрактът от сереноя репенс, които имат за задача да „освободят напрежението“, то за благоденствието на уретрата основна роля играе уникално вещество, наречено Flowens®. То представлява висококонцентриран, стандартизиран екстракт от северноамериканска боровинка, който проявява изявен антибактериален ефект. На практика е в състояние да образува защитен биофилм (нещо като външна изолация) върху лигавиците и така не позволява на бактериите да се загнездят, а това пък предпазва от развитие на възпаления и инфекции. Освен със своето действие, веществото е уникално и по други показатели: 1. Боровинките, от които е извлечено, са сравнително рядък вид, който вирее само в няколко области на североизточна Канада и САЩ; 2. Използван е патентован процес за извличане на полезните вещества от тях; 3. Екстрактът е разработен специално за мъже, а в клиничните проучвания за оценяване на неговите ефекти участие са взели само представители на силния пол.

Проф. Мариано Марота, специалист по „Фармацевтична химия и технология“, Рим, Италия. Преподавател в университетите в Павия, Ферара, Палермо, Салерно и Киети. Президент е на Национална асоциация на фармацевтичните химици и технолози A.N.C.T.F.

Мощ
Описаните ефекти на активните съставки са постигани в максимална степен, тъй като тяхната естествена биологична сила е запазена на 100%. Това е осъществено благодарение на патентованата технология DUOCAP™, приложена за производството на MenFloden. При нея вложените субстанции не са преминали никаква химична или термична обработка. В суров и свеж вид са запечатани в твърди желатинови капсули и нямат досег нито с кислорода, нито с влага. По този начин качеството им е гарантирано стабилно от деня на производството на продукта до момента, в който капсулата бива изпита. Всъщност с помощта на тази технология веществата са във вид все едно консумираме „току-що изцеден фреш“, но с огромен бонус – дозите са минималистични, а коефициентът на полезност е космически.

По-добър ефект
Освен гореописаните плюсове, които MenFloden дължи на технологията DUOCAP™, от ключово значение е и нещо друго – усвояването. Благодарение на своята течна форма веществата подлежат на пълноценно усвояване от организма, а тъй като са във вид на масла, те достигат възможния максимум – до над 90%. Следователно MenFloden не просто доставя важни вещества с високо качество, а улеснява тялото да ги използва по най-добрия начин. Това обяснява защо ефектите, постигани с продукта, задоволяват очакванията и оставят само удовлетворени изпробвали след себе си.

Сравнение между MenFloden и продукти за простата в други дозировъчни форми


MenFloden
в двойна капсула

• Течно съдържание
• Пълноценно усвояване
• По-добър ефект
• Бързо разтваряне в стомаха
• Не дразни стомаха
• Без химична обработка
• Без термична обработка
• Свежи вещества
• Чиста формула (с минимум добавени вещества)
• Без лактоза
• Без глутен
• Без захар
• Без овкусители
• Без ароматизанти
• Без консерванти
• Без ГМО
• Без мирис и вкус

Продукт
в стандартна капсула

• Предимно сухо съдържание
• Частично усвояване
• Компрометиран ефект
• Трудно смилане от стомаха
• Дразни стомаха
• Честа необходимост от химична обработка
• Честа необходимост от термична обработка
• Съдържа добавени вещества
• Капсулирането често изисква влагане на повече допълнителни вещества (Е-та)

Продукт
на таблетки

• Сухо съдържание
• Минимален процент усвояване
• Компрометиран ефект
• Трудно смилане от стомаха
• Дразни стомаха
• Честа необходимост от химична обработка
• Честа необходимост от термична обработка
• Съдържа добавени вещества
• Производството на таблетката изисква влагане на голям брой допълнителни вещества (Е-та)

 

Можете да откриете MenFloden в най-близката аптека или на   bemore.shop

Може да прочетете повече за MenFloden ТУК